Uvjeti korištenja

Svako korištenje web-stranice https://strategija22.hr/ podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web-stranici smiju se kopirati isključivo u nekomercijalne svrhe te individualnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Nije dozvoljeno daljnje kopiranje, reproduciranje ili na neki način distribuiranje bez našeg pristanka.

Uložit ćemo razuman napor kako bi se na navedenoj web-stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne možemo biti odgovorni za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju stranici na https://strategija22.hr/ koriste sadržaj na vlastitu odgovornost.
Nećemo biti odgovorni ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web-stranice https://strategija22.hr/ ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju.
Nismo odgovorni niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za takve informacije

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja ove web-stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i nećemo biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Ova web-stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih web-stranica nad kojima nemamo kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.